zaterdag 22 mei 2010

Today's Outfit + new sunglasses
Hi! I've had a very exhausting day. School work, shopping, basketball, laying in the sun. Not too bad though haha. I made pictures of my outfit for tonight. Bought the sunnies today, for only 2 euros (!) at Zeeman haha. (Dutch cheap shop with sometimes quite nice surprises such as this aviator model!) Enjoy the sun!


Dress: Zara // Heels: H&M // Sunnies: Zeeman
PS the fabric of this dress is so lovely!

5 opmerkingen:

 1. Nice sunnies, zeker voor die prijs!

  Ja hij is buiten echt creme creme zeg maar, maar binnen lijkt ie meer lichtgrijs! Ik heb hem ook in het donkergrijs, supermakkelijk jasje om te dragen en combineren!

  Ik ben toevallig gisteren weer de Trend afdeling opgelopen in R'dam na een tijdje niet geweest te zijn en ik vond het allemaal niks! Veel gekke vormen, kleuren en materialen! Die top die jij gescoord hebt klinkt leuk, ik wil ook nog graag een top met een langere achterkant, ik kom ze alleen niet tegen! Ja wel van Acne, maar die is dan ook gelijk haske duur haha!

  Ja klopt! Ik moet zeggen dat de sale me ook beter afgaat, de afgelopen keer in Antwerpen met sabrina van Afterdrk heb ik echt maar 5 dingen ofzo gekocht, terwijl we die keren daarvoor echt met 10 tassen terug kwamen! Maar ik heb wel een grote zwak voor Zara sale moet ik zeggen haha, daar kan ik echt helemaal losgaan :p Ik vind alleen de dingen van nu niet zo heel boeiend qua kleuren/materialen/vormen, dus ik denk dat er in de zomersale ook niet zo heel veel valt te kopen voor mij! Maar ik wacht met dingen waarvan ik denk dat ze in de sale komen vaak wel af, alleen dingen die ik of graag wil hebben of waarvan ik denk dat ze er dan niet meer zijn koop ik gelijk.. En wat je zegt klopt ook, stond laatst ook iets over in een tijdschrift, dat vrouwen geneigd zijn te denken aan wat ze besparen in de sale ipv wat ze uitgeven haha! En geeft niet hoor, ik kan er zelf ook wat van en ik vind lange comments ook leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Very cute jumper!! I love the sunnies too! I need to get one since I lost my old one in the cab! The jeans at urbanoutfitters are amazing! They have different brands and you need to check out their denim leggings too! The prices are pretty reasonable...around $50 to $70. Hope it helps :-) xoxoxxoxoo

  BeantwoordenVerwijderen